Voor de actualiteiten en het laatste nieuws

Blog

De beste haartransplantatie vind je in Turkije

Tegenwoordig wil iedereen er graag op de best mogelijke manier uitzien. Om er zo goed mogelijk uit te zien vinden sommige mensen het prettiger om iets aan het lichaam te laten veranderen. Door de medische ontwikkelingen op deze vlakken is er momenteel ontzettend veel mogelijk, waardoor men maar wat graag gebruik maakt van deze nieuwe methodes. Er worden de laatste tijd bijvoorbeeld veel mensen geopereerd aan een te grote bui, de neus kan aangepast worden en de wel bekende botox wordt bij steeds meer mensen ingespoten. Uiteindelijk maakt de reden van deze ingrepen niet zo veel uit, het gaat erom dat jij je na de ingreep beter voelt over jezelf. Dat is het belangrijkste resultaat hiervan. Zo kan je bijvoorbeeld ook een haartransplantatie krijgen om kale plekken weg te werken op het hoofd. 

 

De reis

Hiervoor moet echter wel en klein reisje gemaakt worden. Om een haartransplantatie in Nederland uit te laten voeren zal je namelijk flink in de buidel moeten tasten. Dit komt omdat de ontwikkelingen op dit vlak in ons land een beetje achterlopen, waardoor de kosten voor deze ingreep simpelweg nog wat hoger zijn. Een haartransplantatie Turkije is dan ook de betere optie die ook nog eens een stuk goedkoper zal zijn dan in Nederland. Zelfs inclusief een vliegreis en een hotelverblijf in Turkije, is dit nog steeds de goedkopere optie. Het fijne hiervan is ook dat er volledige pakketten worden verkocht. Zo word je door het bedrijf opgehaald bij het hotel en daar na de gesprekken en de uiteindelijke ingreep ook gewoon weer naar terug gebracht. De service wordt dan ook als zeer prettig omschreven, naast het feit dat het gewoon erg fijn is om goed te worden geholpen in het buitenland. 

 

Diverse methodes

Voor deze transplantaties aan het haar zijn meerdere methoden mogelijk. Zo is er de fue methode. Bij deze soort transplantatie van het haar worden gezonde haarzakjes in het hoofd geplaatst. Dit kan bijvoorbeeld bij de inhammen van het haar of een kale plek gedaan worden. Uit deze haarzakjes zullen vervolgens nieuwe haren kunnen groeien. De nieuwere techniek die ook veel gebruikt wordt is de dhi methode. Bij de manier van dhi worden de gehele grafts in één keer in het hoofd geplaatst. Hierdoor gaat deze methode niet alleen sneller, maar daarnaast zal het herstel ook sneller verlopen. Er zullen zo minder bloedingen ontstaan, doordat de gehele graft in één keer geplaatst kan worden. Afhankelijk van de transplantatie wordt er uit de diverse methoden de beste optie voor jouw haar gekozen.

Geef een reactie