Voor de actualiteiten en het laatste nieuws

Blog

De stijl van deze zomer

Deze zomer kijken we ernaar uit om extra te genieten. Dat hebben we toch wel verdiend na alles wat er vorig jaar is gebeurd en wat er vooral niet is gebeurd doordat het door de crisis niet door kon gaan. En dat genieten, dat doen we natuurlijk in stijl! In deze blog vertel ik je meer over de stijl van deze zomer. Wat voor items gaan we terugzien? Lees je mee?

Lekker kort

Een korte broek is natuurlijk een must in de zomer. Anders is het gewoon niet uit te houden met dat warme weer. En dat het warm kan worden in Nederland dat hebben we de laatste jaren wel gemerkt. Een korte denimbroek staat natuurlijk hartstikke leuk voor een casual outfit. Shirt erop, sneakers eronder en je bent in één keer klaar. Maar wil je wat meer gestyled naar buiten? Dan kan je het beste voor een chino heren kiezen. Dit is een lichte broek die niet te strak valt en zo ook perfect is voor in de zomer. Ga voor een lichte kleur, dat maakt niet alleen je outfit meer zomers, het zorgt er ook voor dat de stof niet te heet wordt in de zon.

Een streepje voor

Streepjes zijn al tijdje geleden in geweest gedurende de zomer maanden en nu zijn ze terug! We zien strepen in allerlei diktes en kleuren, maar voornamelijk verticaal. Een leuk overhemd met korte mouwen en een verticale streep. Speels maar niet te druk. Daarnaast weten we allemaal dat horizontale strepen een slankere illusie geven en persoonlijk vind ik dat wel prettig na al die maanden binnen zitten.

Weg met die teenslippers

Iets wat deze zomer niet terugkomt, zijn de teenslippers. Teenslippers zijn lekker makkelijk maar niet heel modieus. Wat is nu een goed alternatief voor dat makkelijke en luchtige schoeisel? Nou de open slipper bijvoorbeeld. Lang van weggeweest maar nu weer helemaal in. Je weet wel, een open sandaal met een brede band over de voorkant van je voet. Het geeft een vintage sfeertje aan je outfit.

Accessoires maken de man

Als laatste kunnen we de accessoires natuurlijk niet vergeten. Laten we onthouden ‘less is more’ maar als het om accessoires gaat, mogen we dat een beetje laten varen. Sla voor de zomer een fijn petje of hoedje in. Dat staat niet alleen leuk maar het beschermt ook je hoofd op de warmste dagen. Oh en een mooie zonnebril mag dit jaar natuurlijk ook niet vergeten worden.

Geef een reactie