Voor de actualiteiten en het laatste nieuws

Blog

Wat draag je onder een wit overhemd

Wit is een van de meest populaire kleuren in de mode. Het is stijlvol, prachtig charmant en kan overal bij passen. Wit is echter ook gevoelig voor vlekken en in de meeste gevallen kunnen witte kledingstukken doorschijnend zijn. Het is dus belangrijk om precies te weten wat je onder je wit overhemd moet dragen.

Nou, gelukkig voor jou, er is eigenlijk een enorme verscheidenheid aan items die kunnen passen bij je witte overhemd. Dit hangt natuurlijk af van je lichaamstype en andere factoren. Maar uiteindelijk staat jouw comfort voorop. Hier zijn enkele eenvoudige suggesties voor wat te dragen onder een wit overhemd:

Een wit hemd

De meest voor de hand liggende manier om je perfecte overhemd te complimenteren, is door eronder een wit hemd te dragen. Katoenen t-shirts worden ten zeerste aanbevolen om twee belangrijke redenen. Ten eerste is katoen zeer absorberend, dus het absorbeert al het zweet. Dit vermindert de kans op vlekken op het shirt. Bovendien voelt katoen voor de meeste mensen comfortabel aan.

Je moet er ook voor zorgen dat het ondershirt rekbaar is en perfect past bij je lichaamstype. Zo voorkom je dat het gaat trekken en niet lekker zit.

Moet je gewoon bij wit blijven?

Nou, natuurlijk werkt wit het beste bij het kiezen van een onderhemd. Maar er zijn natuurlijk enkele alternatieven. Donkergrijs en beige zijn zeer goede opties als je niet van wit houdt.

Ze zijn vooral zeer effectief voor mensen met een donkere huidskleur. Als je huid wat lichter is, overweeg dan lichtere tinten grijs en beige voor je onderhemd. Lichtbruin zou ook voor jou moeten werken.

Ondergoedregels die je nooit mag vergeten

Er zijn bepaalde regels voor onderhemden die je moet onthouden. Met deze regels kun je twee dingen bereiken. Ten eerste zorgen ze ervoor dat je je comfortabel en op je gemak voelt met je onderhemd. Ten tweede zie je er professioneler uit:

  • Laat je onderhemd niet door de kraag zien. Tenzij je een tatoeage, een litteken of borsthaar verbergt, moet het hemd verborgen blijven.
  • Besteed aandacht aan je huidskleur. Mensen met een lichte huid zouden lichtgekleurde ondershirts moeten kiezen, terwijl mensen met een donkere huid precies het tegenovergestelde zouden moeten doen.
  • Het onderhemd moet erg dun zijn voor comfort. Het moet ook perfect om je lichaam passen.
  • Draag geen tanktop onder je wit overhemd. Ook al ziet dit er trendy uit, het stelt je overhemd toch bloot aan vlekken.
  • Probeer wanneer mogelijk een diepe V-hals te dragen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het zichtbaar worden van het onderhemd.

Geef een reactie